Close

We bieden u net dat product dat u nodig heeft.

Of het nu gaat om antiroestbehandeling, hittebestendige verf, industrieverf of wegmarkeringen, bij ons vindt u de verf voor uw toepassing  in ons uitgebreide gamma aan water- en solventgedragen verfsystemen.  Of we ontwikkelen ze op maat voor u.

Contacteer ons voor advies!

Industriële toepassingen

Verfproducten voor machines, containers, landbouwvoertuigen, enz.
Vraag naar onze topproducten.

Verf voor de landbouwsector

Landbouwmachines vragen een specifiek soort verf. PLPCOATINGS heeft daarom verschillende verfsystemen ontwikkeld die rekening houden met sector-specifieke eisen.

Producten-Machinelak
Machineverf

PLPCOATINGS beschikt over hoogwaardige verfproducten voor applicatie op machines. Van motorblokken tot klein gereedschap en zelfs kopieertoestellen,  voor elke toepassing hebben we de geschikte industriële verf.


Verf voor verpakkingen

Geef uw containers, drums en andere metalen grootverpakkingen een hoogwaardige finish met onze PLPCOATINGS.

Hittebestendige verf

Bent u op zoek naar verf voor kachels of uitlaatsystemen?

Onze Pyropaint en Thempores verven bieden uw producten  
een hittebestendige beschermingslaag.   

Producten-hittebestendige-verf

Bent u op zoek naar een decoratieve verf voor kachels of schoorstenen? Wil u een veilige afwerking van uw uitlaatpijpen of motoren? Bij PLPCOATINGS bent u aan het juiste adres voor hittebestendige verf van superieure kwaliteit.

Thempores en Pyropaint producten behouden hun decoratieve eigenschappen op hoge temperaturen. We staan u graag bij in uw keuze van de correcte verf. Afhankelijk van de benodigde hitteresistentie, het oppervlak en de toepassing, zoeken we samen het meest geschikte product.

Pyropaint

Deze hittebestendige verf werd speciaal ontwikkeld in onze R&D-afdeling om temperaturen tot 300°C aan te kunnen op basis van een zorgvuldig samengestelde selectie siliconen en polyester harsen. Resultaat: krasbestendigheid, glans- en kleurbehoud en lage thermoplasticiteit. Daarom is Pyropaint uitermate geschikt voor verwarmings- en lichtinstallaties, huishoudtoestellen of elektrische verwarming.

Lees Meer
Thempores

Voor uw kachels, haarden en schouwen hebben we Thempores ontwikkeld. Deze verf is bestand tegen hoge temperaturen van 300°C tot zelfs 650°C en droogt bovendien zeer snel op kamertemperatuur. Afhankelijk van de hitte waaraan de verf blootgesteld wordt, hebben we Thempores beschikbaar in verschillende kleuren en glansgraden.

Lees Meer

Protective coatings

Bescherming  tegen roest voor uw metalen constructies of een beschermende laag  voor uw dak of vloer … maak uw keuze bij PLPCOATINGS.

producten-anti-corrosion
Anti-corrosie verf

Roestvorming is onder meer afhankelijk van de plaats waar u woont en de directe omgeving. De weersomstandigheden, de ondergrond en het milieu ( agrarisch, industrie, stedelijk …) hebben er namelijk een grote invloed op. 

Voor elke omgeving beschikt PLPCOATINGS over de geschikte anti-corrosie verf. Naargelang de omstandigheden spreken we van een C1- tot C5- omgeving.

Vraag ons naar onze oplossingen voor uw specifieke probleem.

Producten-karting
Vloerverf voor kartingbanen

Onze Paulyfloor IC+ is een slijtvaste vloerverf die zelfs een kartingbaan aankan en dit tot vijf jaar lang! Deze makkelijk aan te brengen verf zorgt voor een perfecte afwerking van uw kartingcircuit. Paulyfloor IC+ zorgt voor een verminderde slijtage  van de banden en verhoogt de grip op de baan wat resulteert in een verhoogde veiligheid en vooral een betere race-ervaring.

Waterdichte dakbekleding

Met Paulyroof geeft u uw dak een ondoordringbare beschermingslaag. Deze verf is zo soepel en elastisch dat ze makkelijk aan te brengen is in een dikke laag zonder risico op barsten of scheuren. Voor een optimale veiligheid is Paulyroof zelfs vlamdovend.

Producten-Anti-Graffiti
Betonverf en anti-graffitiverf

Onze ant-graffiti verf is het resultaat van jarenlange ontwikkeling door onze R&D-medewerkers. Ze biedt een optimale bescherming voor uw betonconstructies tegen graffiti.  We kunnen deze verf aanbieden als een primer maar ook als een transparante of gekleurde eindlaag. Met één of 2 lagen beschermt u de ondergrond en voorkomt u aantasting door graffiti. Vraag naar de mogelijkheden!

Producten-lasprimer
Lasprimers

Of u nu kiest voor onze solventgedragen Flashprimer GK op basis van alkydhars, of voor onze watergedragen Flashprimer WB, beide lasprimers zijn zeer makkelijk verspuitbaar en drogen snel. Afhankelijk van de omgeving beschermen ze 2 à 3 maanden tegen roestvorming. Onze Flashprimer WB is bovendien gecertifieerd als niet-giftige lasrook. De Flashprimer GK  kan overschilderd worden met andere alkydverven, de Flasprimer WB zelfs met bijna alle verfsoorten (alkyd, polyurethaan, enz…).

Producten-wegmarkering
Verf voor wegmarkeringen

PLPCOATINGS heeft een compleet gamma hoogwaardige verven voor (natte) wegmarkering. In dit marktsegment zijn wij één van de weinige leveranciers die grote volumes aan topkwaliteit kunnen leveren.